FunX

‘Gedraag je als je op vakantie bent!’

  1. Newschevron right
  2. ‘Gedraag je als je op vakantie bent!’
Liters drank, keiharde muziek en veel onenightstands. Als je met buitenstaanders praat over jongerenvakanties, dan komen de vooroordelen al snel boven tafel. Hoe gedraag jij je in de zomer? Ga je ook helemaal los als je op vakantie bent met vrienden en vriendinnen? Of stel jij grenzen aan het lol trappen?

Stelling

Op FunX.fm, Facebook.com/FunXFM en de FunX-app stond de stelling: ‘Het is normaal dat je je misdraagt als je op vakantie bent’. Zo’n 58% van de stemmers was het oneens met de stelling.

Reacties

Anfaal: Je hoort je normaal te gedragen. Ook als je op vakantie bent. Doe niet als een losgeslagen stier of kip zonder kop. Als het dan mis gaat, is het je eigen schuld.
Rommert: Lange leve de lol toch? Daar zijn vakanties voor. Zolang je anderen er niet mee lastig valt, mag je best een beetje gek doen.
Anita: Ik werk al 2 jaar op een camping. En in de zomer erger ik me dood aan het gedrag van sommige mensen. Elk land heeft zijn regels en daar moet je je gewoon aan houden. Je kan best lol hebben zonder je te misdragen.
Ziddi: Nederlandse vakantiegangers hebben als een slechte naam in het buitenland. Dus verpest het niet voor ons allemaal.
Katja: Met iedereen naar bed gaan, is ook niks. Voor je het weet heb je een soa te pakken. Mijn motto: Doe geen dingen die je nuchter ook niet zou doen.

CritiX

Q-Bah sprak in CritiX onder andere met FunX-luisteraar Carmine die volgende week naar Rimini vertrekt, stewardess Haney die inbelde vanuit Dubai en Lily van de GGD gaf een paar tips.

{audio}http://download.omroep.nl/funx/downloads/Soundcloud/CritiXvakantieseks.mp3{/audio}

* In juli en augustus is er wegens de zomervakantie geen stelling in CritiX. De show is de komende maanden gevuld met zonnige tracks, zomerverhalen, festivalnieuws en updates van de artiesten. CritiX hoor je iedere maandag t/m donderdag tussen 21.00 en 23.00 uur op FunX.
Ster advertentie
Ster advertentie