STER Advertentie
STER Advertentie

I Am Aisha over ruzie Corry Konings: "Ik kan ook een boek over haar open gooien"

I Am Aisha over ruzie Corry Konings: "Ik kan ook een boek over haar open gooien"
ANP Kippa

Maandag 1 oktober 2018 - 12:02 uur

|

Door:

Elize

Het was een ruzie die niemand echt zag aankomen: I Am Aisha en Corry Konings belandden in een heftige woordenwisseling op het Expeditie Robinson-eiland. Uiteindelijk was Aisha zo erg over haar toeren dat ze besloot haar deelname aan het programma te beëindigen. De heftige ruzie maakte veel reacties los bij de kijkers en daarbij moest vooral I Am Aisha het ontzien. Hoe kijkt ze nu terug op het hele gebeuren? Fernando belde haar vanmorgen op in Start om dat te vragen.

Lees ook: Deze heftige Expeditie Robinson-aflevering zag niemand aankomen

'EXPEDITIE ROBINSON 2018: I AM AISHA VS CORRY KONINGS'

hangmat-issue

In Eilandpraathet programma na Expeditie Robinson waar uitgebreid teruggeblikt wordt op de gebeurtenissen in het programma, legde Aisha al uit wat er nu precies gebeurd was. De ruzie ging eigenlijk nergens over, maar was de druppel die de emmer deed overlopen. Aan Fernando legt Aisha de hele situatie nog een keer uit. 

"Eigenlijk ging het om niet zo veel, maar zo eindigde het wel. De hangmat-issue was maar een klein onderdeel van het hele probleem. Zij ontplofte eigenlijk eerst, maar toen waren de camera's er nog niet bij. Toen de camera's er wel waren, werd Corry rustiger, maar ik niet."

Duivel

Je zou denken dat de ruzie inmiddels wel opgelost is, zeker aangezien Aisha in Eilandpraat aangaf dat zij en Corry inmiddels weer "chillen" en de twee gezellig naast elkaar stonden op de persfoto van het programma, maar toch lijken er nog wat irritaties te zijn. Corry vertelde vrijdagavond bij RTL Late Night haar kant van het verhaal. "Ze hebben niet alles uitgezonden. Aisha noemde mij ook nog de duivel," zei Corry daar. "Daarna vond ik het wel genoeg geweest." En die uitspraken vallen bij Aisha niet in goede aarde, zo legt ze uit aan Fernando: "Ik heb nooit negatief over haar gesproken in de media en nu gaat zij bij RTL Late Night zitten en dat soort dingen aanhalen. Waarom belt RTL Late Night mij niet om mijn kant van het verhaal te vertellen?"

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Boek open gooien

Dat betekent echter niet dat Corry liegt, want volgens Aisha zijn er inderdaad "veel dingen heen en weer gezegd". Maar waar Aisha geïrriteerd over is, is dat zij neer gezet wordt als een "bitchen Corry hier het enige slachtoffer lijkt. "Eigenlijk hadden we beiden evenveel schuld, maar ja dat is gewoon televisie maken." Aisha beweert dan ook in Start dat ze zelf ook nog heel wat verhalen over Corry heeft. 

"Ik heb haar een bericht gestuurd met het vriendelijke verzoek om mij niet meer zo neer te zetten, want anders ga ik haar boek ook open gooien en dan weet ik niet hoe ze daar uit gaat komen."

Waar Aisha het precies over heeft, wil ze nog niet zeggen: "Ik wil het best vertellen, maar ik bewaar die bonnetjes nog even."

Populair op FunX.nl

  • Danny volgt pedo-hunters die met nepprofielen op pedo's jagen

  • Grapperhaus krijgt alsnog boete en aantekening op strafblad

  • Rutte: “Het virus is met een comeback bezig”

  • Cardi B en Offset gaan scheiden

  • Tim Hofman confronteert TikTok-manager ‘die 300K achterhield’

  • Ibrahim (18) kwam als bootvluchteling naar Nederland en shinet nu op Vogue-cover