FunX

Pressit.nu: FunX Noorderslag

  1. Newschevron right
  2. Pressit.nu: FunX Noorderslag
Vanavond gaat het Noorderslag-festival weer van start, voor radiostation FunX reden om neer te strijken in Groningen en drie dagen lang live uit te zenden.

Ondanks het slechte weer begon de uitzending stipt op het middaguur, vanuit de Oogradio-studio in Groningen.

Perfecte Ontvangst
"FunX is een urban radiozender en vooral beluisterd in de Randstad. Met deze zender bereiken we een zeer multicultureel publiek," zegt diskjockey Rudo die vanmiddag de spits mocht afbijten. "Eerlijk gezegd ben ik nog nooit in Groningen geweest, maar de ontvangst is perfect. We zijn hier te gast in de Oog-studio en hebben binnen twee dagen onze eigen studio ingericht. Het is hartstikke leuk om eens in een nieuwe omgeving te presenteren en als radiozender in Groningen uit te mogen zenden."

Welkom bij jezelf
FunX zendt deze dagen niet alleen urban muziek uit, ook zijn er verschillende gasten in de studio, zoals wethouder Van Schie en burgemeester Wallage. Veel jongeren bellen en mailen al naar de studio. Een aantal reporters zwerft door de stad om verschillende reportages te maken en de ‘mening van de straat’ te achterhalen. "Het is goed dat wij als FunX in Groningen kunnen laten horen wat we al langer in de Randstad doen. Welkom bij jezelf, welkom bij Groningen!"FunX is niet alleen via de radio in Groningen aanwezig; er staat ook een urban-podium genaamd ‘X-stage’ op Noorderslag.

FunX is in Groningen via de ether op 105.5 FM te ontvangen en via internet te beluisteren via www.funx.fm

Door: Jop Heinen
Bron: pressit.nu
Ster advertentie
Ster advertentie