FunX

Remy Bonjasky waarschuwt inbrekers

  1. Newschevron right
  2. Remy Bonjasky waarschuwt inbrekers
Remy Bonjasky is alweer bestolen! Hij vertelde in de FunX ochtendshow dat hij vanochtend een telefoontje kreeg van de alarmcentrale met het bericht dat er ingebroken is op zijn sportschool. "Het is al de derde keer dit jaar dat deze motherfuckers bij me ingebroken hebben. Ze hebben de eerste keer de grote breedbeeld tv meegenomen en nu hebben ze de tv uit mijn kamer meegejat en de kluis." Gelukkig zat er maar weinig in de kluis van Remy en ook de televisies waren volgens hem niet zo duur. "Wat krijg je nou nog voor een breedbeeld tv!? Die krijg je tegenwoordig al bij een zakje chips. Echt zielig!"

Inbrekers grijpen

Bonjasky is het helemaal zat en hoopt dat hij die inbrekers nooit tegenkomt. "Als je in zo'n situatie terecht komt, dan grijp ik je gewoon hoor. Het kan me niks schelen of ik een strafblad krijg. Je komt aan mijn spullen in mijn omgeving." De afgelopen tijd was er veel ophef over een inbreker die overleed na een inbraak, maar ook daar heeft Remy al een plan voor liggen: "Als iemand in mijn huis komt met mijn twee kinderen, dan grijp ik je gewoon. Ze mogen hem in een pakje op komen halen."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F63024357&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie