STER Advertentie
STER Advertentie

Supergaande als liefdesdokters: "Ze wil geen kinderen! Wat nu?"

Woensdag 7 november 2018 - 16:30 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mitchell (27) heeft een groot probleem dat de mannen van Supergaande mogen oplossen. De FunX-luisteraar heeft al jaren een vriendin en alles gaat goed. Maar nu ze willen gaan trouwen, blijkt dat ze helemaal geen kinderen in de toekomst wilt. Mitchell wil dat wel, dus wat moet hij doen? Qucee en Nesim to the rescue in Hotline Bling!

Duits

Supergaande kwam niet langs bij Weekend Gio om alleen over liefde, seks en relaties te praten. Ze kwamen uitgebreid babbelen over Duits, de single die ze afgelopen vrijdag uitbrachten! De productie van Fraasie is de opvolger van Accepteren en In Je Town.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.39621-supergaande-als-liefdesdokters-ze-wil-geen-kinderen-wat-moet-ik-nu"}