FunX

5 opvallende momenten uit 'First Dates' die je terug wil zien

foto: First Dates
  1. Newschevron right
  2. 5 opvallende momenten uit 'First Dates' die je terug wil zien

Fan van het programma First Dates? Dan is het jouw dag! Het vierde seizoen van de Nederlandse versie is vanaf vanavond om 19.25 uur weer te zien op NPO 3. Maar voordat het zover is, is het tijd om je geheugen op te frissen met een selectie van opvallende fragmenten uit eerdere afleveringen.

1. stroom van bart

De 25-jarige ex-voetballer Bart heeft alle tijd voor de liefde. Hij gaat op date met de 19-jarige Angelica, die heel erg overtuigd is van haar looks.

"M'n ouders vinden het raar dat ik nog geen vriendje heb, omdat ze weten wat ze op de aardbodem hebben gezet en dat dat best wel bijzonder is."

2. SISTERS FOR LIFE

Soms is het programma First Dates ook goed voor iets anders dan de liefde: vriendschap. Dat geldt voor de 22-jarige Demy en zijn date Michel, die ineens sisters for life zijn geworden!

3. Onder de indruk

Nikita is op zoek naar iemand die gelukkig kan zijn op zichzelf. Een bepaalde type vrouw heeft hij niet, maar er zijn wel een aantal dingen die hij heel sexy vindt. "Intelligentie vind ik sexy, wenkbrauwen met zo'n huisje aan de bovenkant vind ik sexy." En zijn date Charmaine is zeker sexy...

4. geen zin

Arie uit Katwijk mag daten met Leonie uit Valkenburg. En al snel blijkt dat hij daar eigenlijk helemaal geen zin in heeft. "Ik had een eis: ze moet niet te ver weg wonen. Daar heb ik geen zin in." Als blijkt dat Leonie ook nog eens een paardenmeisje is, wordt Aries zin alleen maar minder. "Een paardenmeisje is voor mij echt een afknappertje."

5. DON JAN

Player Jan had vroeger elke week wel een date. Nu, in zijn oudere jaren, is dat toch enigszins veranderd. Maar eens een smooth papi, altijd een smooth papi die zijn praatjes nog altijd bij zich draagt. Zijn date mag dan ook best ondeugend zijn, want daar houdt die oude snoeperd wel van.

"Gewoon een lekker wijf wil ik hebben, weet je wel. Gezellig."

Ster advertentie
Ster advertentie