FunX

Danicio na gevecht met Harrie: “Het is bewezen: er is maar 1 winnaar en dat ben ik”

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Danicio na gevecht met Harrie: “Het is bewezen: er is maar 1 winnaar en dat ben ik”

Danicio versus Harrie: het was de grote partij tijdens Boxing Influencers waar iedereen op wachtte na hun beef tijdens de staredown. De video van hun gevecht staat nu zelfs op nummer 1 trending op YouTube. Danicio liet zijn vuisten spreken en won de pot uiteindelijk. Hij vertelde in Start met Fernando hoe deze hele ervaring voor hem was.

Fittie tijdens staredown

Het begon natuurlijk allemaal tijdens hun fittie bij de staredown waarbij de twee kemphanen op de vuist gingen met elkaar. Bij het zien van de beelden hieronder zou je bijna denken dat de twee elkaar al kenden en sowieso nog iets uit te vechten hadden, maar Danicio vertelt: "Ik ken hem alleen van Ex on the Beach. Daarvoor kende ik 'm niet. That's it eigenlijk."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

And the winner is...

Afgelopen zaterdag stonden de twee dan eindelijk tegenover elkaar in de ring en dat ging er hard aan toe. Danicio: "In de ring gaat het maar om één ding: knokken en oorlog. En het is bewezen: er is maar één winnaar en dat ben ik uiteindelijk." Dat Danicio on fire was in de ring komt niet uit de lucht vallen, aangezien hij al een aantal jaar kickbokst. "Dat is wel wat anders, dus ik moest me meer focussen op het boksen alleen. Ik ben bewegelijk, heb harde stoten en dat heeft me geholpen in de ring."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Respect

Oorlog was het zeker in de ring, maar Harrie sprak na afloop wel zijn respect uit voor Danicio en de pot die zij samen neer hebben gezet. Dat kon Danicio dan ook waarderen: "Dat was zeker een heel mooi gebaar van hem. Regel nummer 1 is respect voor elkaar hebben. Het is en blijft een sport. In de ring is het vijandig, maar daarbuiten moet je na afloop gewoon een drankje met elkaar kunnen doen."

Ster advertentie
Ster advertentie