FunX

Bibi: "dit is gewoon serious shit!"

  1. Newschevron right
  2. Bibi: "dit is gewoon serious shit!"
In het nieuwe SBS-programma Vliegende Hollanders springen bekende Nederlanders van de schans. Eén van de deelnemers is Bibi, beter bekend als kaboutertje van Oh Oh Cherso. Vanmorgen was ze in Start om te praten over haar spannende tv-avontuur.

Geen spijt
Aangezien schansspringen geen ongevaarlijke sport is vroeg Fernando zich af wat Bibi bezielde om mee te doen."Gewoon niet nadenken. Ik dacht gewoon: dat is wel leuk!", zegt ze lachend. Pas toen ze bovenaan die schans stond dacht ze:"Shit, waarom heb ik ja gezegd?!" Spijt van haar deelname heeft Bibi echter nooit gehad.

'Serious shit'
Bibi werd uiteraard niet zomaar in het diepe gegooid. "We werden goed getraind. De coach heeft het Olympisch team getraind. Ik heb echt respect voor hem gekregen." Ondanks de goede begeleiding zit een ongeluk in een klein hoekje. Zo belandde zangeres Sita in het ziekenhuis. Op zo'n moment besefte Bibi dat het "serious shit" was.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F80194974"></iframe>
{/source}

De eerste aflevering van Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans is op vrijdag 22 februari om 20:30 uur te zien op SBS 6.
{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/Yo9yfJ3R3l4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}


Ster advertentie
Ster advertentie