FunX

Gamekings: "FIFA 13 is beste tot nu toe"

  1. Newschevron right
  2. Gamekings: "FIFA 13 is beste tot nu toe"
Gameking Boris sprak vanochtend in Start over de jarenlange strijd tussen FIFA en PES, die uiteindelijk door FIFA is gewonnen. "Tegenwoordig is iedereen FIFA aan het spelen." Volgens de gameking ligt het niet aan wat een voetbalgame goed doet, maar is het belangrijker welke game iedereen speelt. "Je ziet steeds vaker dat hele vriendengroepen één voetbalgame kiezen die ze tegen elkaar spelen."

FIFA 13 vs PES

Het nieuwe deel van PES is inmiddels al uit, maar FIFA wordt volgens Boris echt gemaakt door mensen die voetbal begrijpen. "Japanners hebben een ander idee over wat voetbal is. FIFA 13 is de beste FIFA tot nu toe." De gameking vindt vooral dat de nieuwe 360 graden bewegingen, er heel soepel uit zien. "Ik kan er uren over praten, maar FIFA 13 is gewoon een klassieker."

Verder sprak Boris over Indy Games, spellen die gemaakt zijn door independent developers. Ook nam hij de platformgame Toki Tori 2 onder de loep, een game die gemaakt is door de Nederlandse studio Two Tribes. Tot slot sprak de gameking over de schitterende graphics van de game Trine 2 en kwam de game Nano Assault Neo voorbij.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F60647050&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie