FunX

Gamekings: Fifa 14, Zelda en Blood Dragon

  1. Newschevron right
  2. Gamekings: Fifa 14, Zelda en Blood Dragon
Gameking JJ heeft tijdens Start weer een drietal games besproken. Hij maakte onlangs een trip om de eerste beelden van Fifa 14 te zien. Aangezien Fifa 13 zijn favoriete game is, keek hij er erg naar uit en hoopte dat hij het spel ook mocht spelen. JJ kreeg echter alleen een aantal aanpassingen te zien van Fifa 14. Zo is Ronaldo niet meer zo snel als hij sprint, kleeft de bal niet meer aan je voet; het wordt moeilijker, de verdediging en aanvallers krijgen een wat andere AI en je kan nu ook een curved bal geven. "Het zijn allemaal kleine toffe aanpssingen die het realisme iets hoger moeten gaan maken," aldus JJ.

Zelda A Link To The Past 2
Nintendo heeft afgelopen woensdag online een presentatie gegeven. Hierin heeft directeur Satoru Iwata een groot aantal nieuwe 3DS games aangekondigd waaronder een nieuwe Zelda. Het spel is een vervolg op het succesvolle 'The Legend of Zelda: A Link To The Past'. Ook in het tweede deel bekijk je het spel van bovenaf en verschuift het beeld af en toe naar een ander perspectief. Er wordt bij dit spel bovendien goed gebruik gemaakt van de 3D capaciteiten van de 3DS. "Het is niet echt een game voor mij, maar ik ken wel m'n klassiekers en dit is misschien wel top 5 beste game ooit gemaakt", aldus JJ. De game wordt eind 2013 gelanceerd. Op de E3 die binnenkort in Los Angeles plaatsvindt, wordt hoogstwaarschijnlijk ook de nieuwe Zelda voor de Wii U getoond.

Far Cry 3: Blood Dragon
Far Cry 3 werd eind vorig jaar gelanceerd en was een groot succes. Ubisoft brengt volgende maand een alternatieve versie van de game uit; Blood Dragon. Ze hebben gebruik gemaakt van de engine van Far Cry 3 en het spel vormgegeven in de stijl van een science fiction b-film uit de jaren 80. "Ik vind het wel verrassend dat Ubisoft deze strategie kent en het wordt best goed ontvangen," vertelde JJ tot slot.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F88545018"></iframe>
{/source}

Fifa 14


Demo vervolg The Legend of Zelda: A Link To The Past


Far Cry 3: Blood Dragon
Ster advertentie
Ster advertentie