FunX

Gamekings: FIFA geen slechte invloed op jeugd

  1. Newschevron right
  2. Gamekings: FIFA geen slechte invloed op jeugd
Hoe kan een voetbalgame als FIFA 13 een slechte invloed hebben op de jeugd? Welke fout hoopt JJ dat de Playstation 4 niet maakt? En welke console brengt binnenkort allerlei nieuwe games uit?

FIFA 13

De KNVB vindt dat voetbalgames zoals FIFA 13 een slechte invloed hebben op de jeugd, omdat spelers daarin protesteren tegen scheidsrechters. Gameking JJ zegt dat zijn voetbalbroek daarvan afzakt: "Het is absolute flauwekul, maar het laat wel zien hoe weinig mensen van games afweten."

Tweedehands

JJ vertelde vanochtend ook dat Boris naar New York vliegt voor de Playstation 4. Daarover gaat het gerucht dat tweedehands games niet speelbaar zullen zijn. Dat is volgens JJ heel gek, aangezien dat de nieuwe trend is. "Games kosten veel geld en als je het uitgespeeld hebt dan lever je het in bij een winkel. Dan krijg je korting op een nieuwe game."

Publishers

Volgens JJ zijn tweedehands games een doorn in het oog van publishers en willen consoles het daarom blokkeren. Toch gelooft de Gameking niet dat het zal gebeuren, "want iedereen gaat dan de console kopen waarbij je wel 2de hands games kunt spelen."

Donkey Kong

Nintendo komt met veel nieuwe games. Tijdens een livestream lieten ze onlangs een remake van Donkey Kong Returns zien. Ook komt er een nieuwe Luigi's Mansion uit. Volgens JJ kan je veel toffe titels verwachten, die intern te downloaden zijn. Toch hoopt de Gameking al jaren op nieuwe games. Ze doen volgens hem wel stoere dingen, maar het kan ook vernieuwender.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F79353279"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie