FunX

Josylvio over muziek maken in L.A.: "Ik kan nu al drie albums droppen!"

  1. Newschevron right
  2. Josylvio over muziek maken in L.A.: "Ik kan nu al drie albums droppen!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vorig jaar won hij de award voor Best Album én Best Song en ook dit jaar is hij weer genomineerd voor twee FunX Music Awards: Josylvio. Dit jaar is de meest gestreamde Spotify-artiest van 2018 zowel genomineerd in de categorie Artist of the Year als die van Best MC. En die wil hij natuurlijk allebei supergraag pakken!

"Ik probeer altijd die Josylvio-sound en -saus op de markt te brengen. En volgens mij lukt dat nog steeds hartstikke goed."

Los Angeles-sound

Josylvio heeft een tijdje in de Verenigde Staten doorgebracht om daar nieuwe muziek te maken. Hij vertelt dat de Amerikaanse hiphopsound uit Los Angeles hem erg aanspreekt. "Het is zo'n andere vibe. Ik heb daar 70% van mijn nieuwe album gemaakt!" De rapper bracht de singles Gimma, Money Baby en Body al uit, maar vertelt zó veel muziek gemaakt te hebben dat hij wel drie albums kan droppen. Wanneer dat dan eindelijk gebeurt, is volgens hem een kwestie van wachten op het juiste moment.

"Ik wacht op de juiste timing en het juiste moment. Ik heb zo'n grote prestatie achter de rug met 'Hella Cash' en ik ga daar nog zo lekker mee."

speech met een badeendje en een lampenkap

Josylvio werd nog even gechallenged om binnen 30 seconden een indrukwekkende speech in elkaar te zetten waarin hij iedereen overtuigt op hem te stemmen. Maar dan wel met drie compleet random woorden...

FunX Music Awards
Gun jij Josylvio die FunX Music Awards? Stem nu en maak kans op kaarten voor de uitreiking in Paradiso Amsterdam op 11 juni.

Ster advertentie
Ster advertentie