FunX

Def Rhymz maakt comeback in 2014

  1. Newschevron right
  2. Def Rhymz maakt comeback in 2014
Def Rhymz heeft de afgelopen tien jaar maar liefst tweehonderd nummers geschreven, maar geen één uitgebracht. De 43-jarige rapper voelde niet de drang om de liedjes uit te brengen, maar daar komt dit jaar verandering in. Def verklapte vanochtend bij Fernando namelijk dat hij zijn comeback gaat maken.

Nieuwe muziek

Def Rhymz is de studio ingedoken met onder andere Lange Frans en Brace voor het nummer 'Waarom'. Voor de dikke dancetrack die hij mee had genomen, klopte hij aan bij Gregor Salto. Drie jaar geleden probeerde Def ook Blof te strikken voor een track, maar die deden volgens de rapper moeilijk. "Ik ben geen slijmbal. Het is bij mij ja of nee."Def Miljonair

Volgens Def Rhymz kan een hit als Doekoe anno 2014 nog steeds een nummer één hit worden. De rapper vertelde vanochtend in Start dat hij wel veel geld heeft verdiend met zijn hits, maar niet dankzij Buma/Stemra of royalties: "Dat is in Nederland echt kaka. (..) Denk je dat ik miljonair WAS? Dennis Bouwman is miljonair. Def Rhymz was miljonair." Def bleef geheimzinnig over de manier waarop hij zo veel geld had verdiend en noemde het uiteindelijk 'investeren in Surinaamse broodjes'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie