FunX

"Mooiste reactie kwam van mijn eigen zoon"

  1. Newschevron right
  2. "Mooiste reactie kwam van mijn eigen zoon"
Wendy van Dijk is sinds vandaag op het witte doek te zien in Ushi Must Marry. De film heeft overeenkomsten met de tv-show maar er zijn ook nieuwe elementen toegevoegd. Hierdoor is ze toch een beetje zenuwachtig voor de reacties van het publiek. Haar zoontje heeft de film al gezien en zijn reactie vond ze geweldig. "Ik denk eigenlijk dat de mooiste reactie van mijn eigen zoon kwam die momenten had, ja dat was minder mooi, dat hij zich ook wel schaamde voor zijn moeder. Maar aan de andere kant zit er ook een gevoelig stukje in de film waarin Ushi heel verdrietig is en dat ze zingt; I’m so alone. En toen moest ie bijna huilen, dat was zo zielig," aldus Wendy tijdens Start.

Pauze
Wendy heeft het even gehad met de drukte. Ze gaat daarom na de finale van The Voice Kids er even tussenuit. "Nu zou X Factor meteen erachteraan komen en daarna The Voice of Holland en daarna The Voice Kids weer en toen dacht ik; weet je, ik ga dit eventjes overslaan. Anders ben ik echt alleen maar van huis, dan sla ik uit balans," aldus Wendy. De presentatrice wil voorlopig alle aandacht besteden aan haar gezin. De afgelopen jaren heeft ze het ontzettend druk gehad met presenteren en acteren.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F79188058"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie