FunX

Morad wil Jaimy bezoeken op Bali, maar moet terug naar Nederland

  1. Newschevron right
  2. Morad wil Jaimy bezoeken op Bali, maar moet terug naar Nederland

Wat een reis! Wat een avontuur! Jaimy beleeft de gekste dingen tijdens de gestoorde wereldreis die in China, Japan en Thailand van start ging. De komende tijd zit de FunX-dj in een luxe hotel in Indonesië en als sinterklaascadeautje komt zijn mattie Morad langs! Dat liep bijna verkeerd af door paspoortproblemen en een gesprek bij de douane over de Satudarah en Molukkers.

Paspoortproblemen

Hélemaal gek, dat is wat Morad werd tijdens de reis die uiteindelijk bijna een dag heeft geduurd: "Eerst werd mij in Singapore verteld dat mijn paspoort maar 5,5 maand geldig was. Dat moesten er blijkbaar minimaal zes zijn. Ik kreeg twee opties: Tot maandag wachten in Singapore en naar de ambassade gaan. Of naar Bali gaan, smeken en hopen dat je niet teruggestuurd wordt naar Nederland."

Satudarah & Molukkers

Morad nam de gok en vloog toch door naar Bali en helaas werd hij daar weer uit de rij gepikt. De FunX-dj kwam in een stoffig en smerig kantoortje terecht waar een extreem raar gesprek plaatsvond met een douanebeambte. De vreemde conversatie ging onder andere over de Satudarah en Molukkers. Morad werd hélemaal gek: "Ik begreep niet of ik moest zeggen dat Satudarah tof vond of dat ik hem geld moest geven!"

Minuut 37.10 klopt Sint Morad op de deur van Jaimy en vertelt hij uitgebreid over het avontuur.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zoals je ziet is alles weer goedgekomen. Morad chillt met Jaimy op Bali. Gelukkig maar!
Ster advertentie
Ster advertentie