Naar homepage
FunX

Alcoholverslaafd: "Oh God! Weer iets gedaan dat ik niet wilde"

  1. Newschevron right
  2. Alcoholverslaafd: "Oh God! Weer iets gedaan dat ik niet wilde"

"Ik werd iedere keer wakker en dacht 'Oh God ik heb weer iets gedaan dat ik niet wilde doen.' Toen kwam ik tot de conclusie dat ik het niet onder controle had en dat ik misschien wel een alcoholprobleem had." Lois Bisschop ontdekte op haar 28ste dat ze alcoholverslaafd was en schreef daar het boek 'Ik ben Loïs en ik drink niet meer' over.

Misvatting

"Ik kon niet normaal één of twee wijntjes drinken. (..) Ik vind het naar om erover te praten, maar een aantal keren in de week was het raak. Niet elke dag, want ik had ook dagen dat ik niet dronk. Het is een misvatting dat je iedere dag moet drinken om alcoholverslaafd te zijn."GEEN halalseksshop

De El Asira winkel wordt in de media veelvuldig een halalseksshop genoemd, maar eigenaar Abdelaziz Aouragh is het niet eens met die term: "We zijn een bodycaremerk." Abdelaziz zegt dat hij zowel cremes voor dagelijks gebruik verkoopt, als ontspanningsproducten zoals massagekaarsen.

Islamic branding

De wereldwijde exposure van de term halalseksshop heeft hem geen windeieren gelegd: "Dankzij alle aandacht voor het merk hebben we hebben net een contract op de Malediven getekend," aldus de eigenaar. Abdelaziz zegt dat hij in zijn winkel vooral islamic branding toepast, omdat ze daar veel potentie in zien. "We spelen in op de groei in die doelgroep wat betreft welness en cosmetica. We proberen een product en merk neer te zetten die binnen hun lifestyle past."

Ster advertentie
Ster advertentie