FunX

Ronnie Flex bijna over z'n nek bij eerste aflevering Dutch Ridiculousness

  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex bijna over z'n nek bij eerste aflevering Dutch Ridiculousness

MTV Ridiculousness, dat programma met filmpjes waar leedvermaak de boventoon voert, daar is nu ook een Nederlandse variant van! Gaby Blaaser, Edson da Graça en Joffrey Breeuwer zijn de hosts en daarom schoven de laatste twee vanmorgen aan bij Fernando in Start.

Ronnie Flex

De vijftien afleveringen van Dutch Ridiculousness zijn in slechts een week opgenomen. In deze show geven de hosts commentaar op de videos die viral zijn gegaan. Ook zit er elke week een nieuwe gast bij hen op de bank.

"Wij schieten gewoon met hagel op al die filmpjes die voorbijkomen. De eerste aflevering is met Ronnie Flex. Het maakt niet uit wat hij zegt, alles wat uit zijn mond komt is grappig. Het is een topgozer."

In iedere show komen maar liefst 50 virals voorbij. Vanaf 27 november is Dutch Ridiculousness elke zondag om 22.00 uur te zien op MTV.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

And the winner is...

Na het gesprek over de nieuwe show van het drietal, was het tijd voor een spelletje. De muziekkennis van Edson en Joffrey werd op de proef gesteld met het Intro spel. De bedoeling: nummers raden na het horen van de intro. Edson was in ieder geval on fire!

Ster advertentie
Ster advertentie