STER Advertentie
STER Advertentie

Ta Joela en Diquenza killen de Autotune Challenge!

Dinsdag 4 juni 2019 - 01:10 uur

|

Door:

Francesco

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ta Joela en Diquenza waren vanavond aanwezig in de FMA Avondshow. Er werd gepraat over hoe hard deze boys gaan. Diquenza is maar liefst drie keer genomineerd voor de FunX Music Awards. En je weet het: als Ta Joela in the building is, gaan we altijd los. Dit keer met een gekke autotune challenge! 

Tata 

In zijn nieuwe serie Urban Tata checkt Ta Joela hoe urban Nederland eigenlijk is. Wat zijn conclusie is? “Het is heel verschillend. Je hebt ouderen die van straattaal weten, maar je hebt ook jongeren die er helemaal niets van weten. Dus ja, mijn conclusie is dat mensen urban zijn als ze het zelf willen.” Als het gaat om de FunX Music Awards is er dit jaar maar één GOAT voor Ta Joela, namelijk the one and only Kevin

'Ta Joela vertelt bij de FMA Avondshow hoe urban Nederland is'

Best Producer

Diquenza is genomineerd voor drie FunX Music Awards (Best Producer, Best Collabo en Best Video). Welke hij het graagst wil winnen? Diquenza: “Sowieso die van Best Producer. Van de drie lijkt die mij het tofst, maar ik ben echt dankbaar als ik er een van de drie win.” Volgende week dinsdag gaan we het zien. 

'Diquenza over FunX Music Awards: "Het winnen van Best Producer is een must"'

Stem! 

Vind jij dat Diquenza die FunX Music Awards moet winnen? Stem nu en maak kans op kaarten voor de uitreiking in Paradiso Amsterdam op 11 juni. 

Populair op FunX.nl

  • Idris Elba stikt bijna in te pittige kippenvleugel en wordt viral meme

  • Britse miljonair is boos over armoede en geeft daarom zijn fortuin weg

  • Tyra Banks helpt opkomend model met onverwachte fotoshoot langs de weg

  • Man doet The Lion Kings 'Circle of Life'-duet met ezel en dat gaat zo

  • Studenten reizen vandaag niet gratis vanwege systeemfout

  • Driekwart van festivalbezoekers draagt poepbacterie

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.42333-ta-joela-en-diquenza-killen-de-autotune-challenge"}