FunX

Oh My! Music Festival vol met 'Londen meids' en de Nederlandse boys are lovin' it!

  1. Newschevron right
  2. Oh My! Music Festival vol met 'Londen meids' en de Nederlandse boys are lovin' it!

Het Oh My! Music Festival is begonnen en het is heet! Letterlijk. Reporter Shaquille ging de sfeer proeven op het festivalterrein in Amsterdam en had meteen door dat hij - met zijn lange broek en sokken - te warm gekleed is. Kom je nog deze kant op? Tip: korte broek!

Shaquille sprak een aantal boys wiens outfits helemaal op het weer zijn afgestemd. "Ik heb gewoon een simpel shirtje aan, het is echt te heet. En gewoon een korte broek man, je moet die benen laten swerven."

game upsteppen

Het festival is nog maar net begonnen, maar het is al genieten geblazen. "Ik zie wel veel Londen meids. Ik vind ze prachtig. Oh my! We zijn wel echt op een mooi festival." Voor die peng tings uit Engeland moeten de Nederlandse jongens natuurlijk wel hun game upsteppen en switchen naar het Engels. "Ik ga ze gewoon zo aanspreken: Ya dunnow fam, I am from London you know. Alleen met die line ben ik al binnen volgens mij en ze houden als het goed is van Amsterdammers."

Met deze mannen komt het wel goed vandaag. Ook hebben ze nog een aantal tips om de hitte te overleven: "Je moet veel water drinken, de schaduw opzoeken wanneer het kan en zonnebrandcrème smeren."

Ster advertentie
Ster advertentie