FunX

Undercover Nederland: vrouwelijke pedofielen

  1. Newschevron right
  2. Undercover Nederland: vrouwelijke pedofielen
Het nieuwe seizoen van het spraakmakende programma Undercover Nederland gaat zondag van start met een aflevering over pedofiele vrouwen. Fernando belde daarom met presentator Alberto Stegeman en kreeg onder andere te horen dat hij ontzettend boos werd tijdens de opnames.

Vermomd

Bij pedofielen denk je al gauw aan mannen, maar over pedofiele vrouwen is nog weinig bekend. Naar schatting lopen er duizenden rond in Nederland en daarom is Alberto een onderzoek begonnen naar wie ze zijn, waar ze zijn en hoe ze denken. "Ik heb me voorgedaan als een pedofiele vrouw om binnen te dringen in die wereld," zegt Stegeman.

Eigen kind aangeboden

Door hulp van Marthijn U. van pedofielenvereniging Martijn komt Alberto uiteindelijk terecht in Athene, waar een pedofiele hulpverleenster ze wegwijs maakt in de wereld van vrouwelijke pedofielen. "Dan zie je hoe ze opereren. In het diepste geheim heeft zij ons vertelt dat we seks mogen hebben met kinderen." De presentator vertelt zelfs dat de hulpverleenster haar eigen kind aanbood en benadrukte dat hij er met niemand over mag praten.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F77375339"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie