FunX

Slikt Zarayda alles van Rudo?

  1. Newschevron right
  2. Slikt Zarayda alles van Rudo?
Je kent haar onder andere van Lijn5, URBNN en van haar inmiddels beroemde reportage extatisch klaarkomen die ze voor het programma Spuiten en Slikken heeft gevolgd. Maar als je nog iets verder terug gaat ken je haar misschien zelfs van The Box. We hebben het natuurlijk over Zarayda Groenhart. Hoe is zij op de plek gekomen waar ze zit? En heeft ze dit altijd al willen doen?
Zarayda studeerde af voor de opleiding Commerciële Economie om het zakenleven in te stappen. Dat veranderde toen ze door een regisseur werd benaderd om auditie te doen voor een theaterstuk. Ondanks haar gebrek aan acteerervaring kreeg ze de rol in het stuk.

Na dit avontuur besloot Zarayda stappen te zetten richting televisieland. Per toeval las ze een artikel over de oud-directrice van The Box die ze vervolgens net zo lang achterna zat totdat ze haar uitnodigde voor een gesprek. Het gesprek duurde zo'n twintig minuten en dat was het begin van haar loopbaan bij de televisie.

Sinds februari 2007 werkt Zarayda bij BNN, als presentatrice en item- regisseur en is ze terecht gekomen bij Spuiten en Slikken. Hier verkent ze wekelijks de wereld van seks en drugs. En niet te vergeten heeft ze ieder maandagavond haar eigen radioshow Lijn5 met Zarayda op FunX.

Zarayda doet van alles en lijkt een duizendpoot. Reden genoeg om haar uit te nodigen

Dinsdagochtend is Zarayda te gast in Start. Heb jij een vraag voor Zarayda? Mail dan naar start@funx.nl en luister dinsdag van 07:00-10:00 naar FunX.

Bekijk hier een inteview van Zarayda met John Legend

{youtubejw}-0oNdrKc8vI{/youtubejw}

Ster advertentie
Ster advertentie