FunX

Duran & Défano Holwijn stellen meisjes gerust in nieuwe single 'Doet er niet toe'

  1. Newschevron right
  2. Duran & Défano Holwijn stellen meisjes gerust in nieuwe single 'Doet er niet toe'

Het leven draait niet om je kleren, volgens rappers Duran en Défano Holwijn. Afgelopen week releasten ze hun eerste single 'Doet er niet toe' en Fernando bombardeerde het meteen tot Nando-champions-leak. Vanmorgen schoven ze aan in de studio.

Lager pitje

Défano kende je waarschijnlijk al als vlogger. Dat hij ook nog kon rappen kwam voor sommigen als een verrassing. In Start vertelde hij: "Ik rapte allang, maar door het vloggen kwam dat op een lager pitje te staan. Toen kwam Duran langs en wilde dat ik het weer ging oppakken met hem."

Doet er niet toe?

Duran: "De track is eigenlijk heel positief. Sommige meiden zijn al mooi, maar het komt er niet uit omdat ze het forceren. Dat komt door de manier waarop ze poseren op een foto of de 'hoochie' tags die ze erbij zetten."

Fernando geloofde toch niet helemaal dat dat soort foto's de jongens niets doen en vroeg of ze die foto's dan nooit liken? Défano: "Liken is iets anders. Liken gaat snel. Maar daar doen meisjes het ook voor en dan gun ik hun die +1." Duran: "Een foto kan geen kwaad, maar je hoeft het niet keer op keer te doen."

Dikke doei

Op verzoek van Fernando spitte Défano ook nog even in zijn mailbox om een fragment van een ongereleaste solotrack te laten horen 'Dikke doei'. "Het gaat over mensen die nu ineens met mij willen hangen, omdat ik een beetje shine pak. Ik ben best wel naief, dus dan zie je pas na een tijdje waar mensen echt op uit zijn." Het nummer wordt misschien wel Défano's nieuwe single.

Ster advertentie
Ster advertentie