FunX

Toprak Yalçiner in Oeganda voor Dance4Life

  1. Newschevron right
  2. Toprak Yalçiner in Oeganda voor Dance4Life
Fernando sprak vanochtend met Toprak Yalçiner die in Oeganda is. Ze is namelijk de nieuwe ambassadrice van Dance4Life! De GTST-actrice is daar samen met de 15-jarige dj/producer Erik Arbores, die ook ambassadeur is. Ze zijn samen met de Oegandese artiest Governor No Creature de studio ingedoken en hebben een plaat opgenomen. Toprak is de zangeres en vertelt dat de track vandaag gelanceerd wordt: "En later gaan we het misschien wel uitbrengen!"

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F91265769&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Toprak Yalçiner is in Oeganda voor Dance4Life, omdat ze het belangrijk vindt dat jongeren goede seksuele voorlichting krijgen. Iedereen heeft daar volgens haar recht op. "In Nederland zijn er ook taboes, maar in Oeganda is hiv en aids een probleem. Ik wist dat de problematiek groot was, maar nu ik in Oeganda zit zie ik dat het nog groeit. Een op de zeven mensen die op een dag getest wordt is hiv-positief!"

Toprak Yalçiner in Oeganda




Ster advertentie
Ster advertentie