logo
FunX

Lange Frans wil multiculti kinderen adopteren

  1. Newschevron right
  2. Lange Frans wil multiculti kinderen adopteren
Lange Frans en zijn vrouw Daniëlle vertelden vanochtend in Start openhartig over hun relatie. Zo wil Lange Frans nóg meer kinderen, maar waarom ziet zijn vrouw adopteren niet als een optie? Ook gaat Danielle dieper in op de rechtszaak die tegen haar is aangespannen door Baas B.

Zware operatie

Daniëlle heeft onlangs een zware operatie gehad waarbij de binnenkant van haar baarmoeder eruit is gehaald. Lange Frans geeft toe dat het een flinke impact heeft gehad op hun leven, maar hij gelooft dat het erger was geweest als ze geen kinderen hadden: "Je kijkt nu naar die twee kabouters en denkt ze zijn knap, slim en we hebben een jongen en een meisje. Misschien dat het over twee drie jaar gaat kriebelen en dat dan nog een extra tikje volgt."

Adopteren

Wie geen kinderen kan krijgen adopteert toch gewoon? Als het aan Lange Frans ligt heeft hij kids in allerlei kleuren thuis, want volgens hem is het "best kazig" thuis. Zijn vrouw denkt er anders over: "Ik denk niet dat je net zoveel van een ander kind kan houden als je eigen kind. Je moet het eerst ervaren, maar nu denk ik dat ik dat andere kind tekort zou doen. Ik vind het goed dat mensen dat doen, maar ik denk dat het anders blijft omdat het negen maanden in je buik heeft gezeten en niet als een pakketje in je armen komt."Rechtszaak

De rechter legde Daniëlle een taakstraf op van 150 uur voor een oude zaak met Baas B, maar ze gaat in hoger beroep om haar onschuld te bewijzen: "Ik ga er vanuit dat de rechters er in het hoger beroep beter naar kijken en niet de 17 verklaringen van de agenten van tafel schuiven, maar die ook meenemen. Dan kan er niets anders uitkomen dan vrijspraak." Mocht ze een taakstraf krijgen, dan hoopt Daniëlle ingedeeld te worden bij bejaarden of gehandicapten zodat ze er toch iets positiefs mee gaat doen.

Ster advertentie
Ster advertentie