FunX

Het grote zuip-jezelf-in-coma spel!

  1. Newschevron right
  2. Het grote zuip-jezelf-in-coma spel!
Kom, laten we een leuk spel gaan spelen! Een spel dat steeds populairder wordt onder jongeren. Een spel waarbij je indruk maakt op je vrienden. Een spel waarbij je binnen enkele uren in extase raakt en vervolgens een paar dagen compleet van de wereld raakt. Het ultieme comazuipspel! Doe je mee?

Wat moet je doen?
Zorg ervoor dat je genoeg drank in huis heb. Denk bijvoorbeeld aan een krat bier, tien breezers, 1 fles Bacardi, 1 fles Wodka en 1 fles Tequila. Als je nog geen 16 bent zorg er dan voor dat een oudere vriend de alcohol aanschaft of check wat je ouders nog op voorraad hebben. Over je ouders gesproken...zorg ervoor dat zij niet thuis zijn.

Let's go!
Ok, alles klaar? Nodig dan een paar vrienden tussen de 11 en 18 jaar uit en dan gaan we beginnen. Oh ja, je mag zelf ook niet ouder dan 18 zijn. De spelregels zijn simpel: zuipen zuipen zuipen! Zo veel mogelijk! En probeer ook af te wisselen, bier, breezers, een tequila shot. Hoe meer je mixt hoe sneller je van de kaart bent. Want vergeet niet dat dat je ultieme doel is!

Degene die het eerste nokkie gaat en het langst buiten bewustzijn blijft heeft gewonnen! Trouwens, als je autochtoon bent, 15 jaar oud bent en op het VMBO zit heb je de grootste kans om te winnen. Zie je op de intensive care!

Ster advertentie
Ster advertentie