FunX

Alleenstaande papa Jay doet shoutout naar alle single parents

  1. Newschevron right
  2. Alleenstaande papa Jay doet shoutout naar alle single parents

Op 21 maart is het Single Parent Day. Daarom wilde Fernando alle alleenstaande mama's en papa's eens even een flinke shoutout geven vanmorgen in Start. Want het is niet niks om in je eentje één of meerdere kinderen op te voeden. Iemand die daar alles van weet is Jay, de alleenstaande vader van vijf kinderen die te zien was in het programma Een Huis Vol.

timemanagement

Jay vertelt in Start dat hij het wel zwaar vindt als alleenstaande ouder, maar nu ook voor alles een goed systeem heeft weten te vinden. Elke ochtend rond kwart over vijf gaat zijn wekker en haalt hij alle vijf zijn kids uit bed. Hij maakt ontbijt, kleed ze aan en zet ze dan bij de opvang. Jay zet dan "het knopje op" en gaat vervolgens naar zijn werk waar hij elke dag hard strijd om weer op tijd klaar te zijn. Eenmaal thuis zorgt hij voor het avondeten, brengt hij de kinderen naar hun sportactiviteiten en dan om tien uur 's avonds gaat hij naar bed.

niet klagen

Zo gaat het elke dag en inmiddels is hij daar volledig aan gewend. Hij zou het juist zwaar vinden als er een vrouw in zijn leven kwam: "Als je in een relatie zou stappen dan zou ik daar aan moeten wennen en de kinderen ook." En zeuren, daar doet Jay niet aan. Zijn advies aan alle andere alleenstaande ouders is dan ook:

"Blijf positief, wees dankbaar en niet klagen."

Ster advertentie
Ster advertentie