FunX

Nobody For Sale LIVE op FunX

  1. Newschevron right
  2. Nobody For Sale LIVE op FunX
FunX en Radio 6 zenden vanavond, op de Internationale Dag van de Afschaffing van de Slavernij, LIVE uit vanaf Nobody For Sale in het Amsterdamse MC Theater. Tussen 21.00 en 23.00 uur kan je meeluisteren naar de verschillende optredens van MC Fit, I Am Aisha, Jayh, Michael Bryan, Izaline Calister, Hadewych Minis en Denise Jannah, Jörgen Raymann en Brainpower.

Herdenking Slavernijverleden
Nobody For Sale is het slotevenement van Stichting Herdenking Slavernijverleden 2013, waarin jongeren terugblikken op het slavernijverleden, op het herdenkingsjaar, maar ook vooruit kijken naar de toekomst.

And more...
Tijdens Nobody For Sale wordt De Beste Geschiedenisdocent van Nederland gekozen. Aan de hand daarvan vindt er ook een debat plaats met thema's zoals moderne slavernij, misstanden op de arbeidsmarkt en mensenhandel. Een ander belangrijk onderdeel is de Staat van het Statement. In samenwerking met De Volkskrant en Van Dale wordt de beste column gekozen, die vervolgens in De Volkskrant wordt gepubliceerd.

Zeeland
Symbolisch wordt het stokje in Amsterdam overgedragen aan Zeeland waar in 2014 de herdenking zal plaatsvinden van 200 jaar afschaffing van de slavenhandel.


Ster advertentie
Ster advertentie