FunX

Dopebwoy dropt morgen debuut-EP 'Nieuw Goud': ''Ik wil geen shine, wel money''

  1. Newschevron right
  2. Dopebwoy dropt morgen debuut-EP 'Nieuw Goud': ''Ik wil geen shine, wel money''

Dopebwoy releast morgen zijn debuut-EP: Nieuw Goud. Wie aan Dopebwoy denkt, denkt al gauw aan heerlijke clubbangers. Die clubvibe die om heen hangt, komt trouwens niet uit de lucht vallen. Zijn vader is dj en komt uit de bubblingscene. Hij is ook degene die hem meer richting de clubhits duwde.

''Mijn vader vond mijn vorige tracks niet zo tof. Het ging eigenlijk nergens over. Toen zei m'n vader dat ik clubtracks moest gaan maken.''

Verschillende vibes

Hoewel Dopebwoy veel clubhits op zijn nieuwe EP heeft staan, wil hij ook laten zien dat hij verschillende kanten heeft. Hij werkt daarom samen met verschillende artiesten, zoals Cho, Jayh, Josylvio, Lijpe en Zefanio.

Iets verdiend

Op de EP zijn ook de eerder uitgebrachte clubhits Selecta, Niks Te Maken en Tranquilo/Doe Relax te horen, maar ook liet hij al gisteren zijn andere single Iets Verdiend los. Binnenkort zal daar een videoclip van verschijnen.

Beats

Dopebwoy is ook bekend om zijn werk als producer. Het feit dat hij zoveel beats produceert voor andere artiesten, zorgt er ook voor dat de lat voor zijn eigen muziek hoger ligt.

''Natuurlijk wil ik dat mijn track beter is dan al die andere. Maar je doet wat juist is voor die persoon, en ook wat juist is voor jezelf.''

Shine & Money

Dopebwoy wordt steeds vaker herkend op straat. Toch heeft hij helemaal niets met al die shine, maar het geld vindt hij wel lekker.

''Ik hoef geen shine, wel de money. Als ik kan kiezen tussen faam en geld, kies ik sowieso geld.''

Nieuw Goud komt vannacht om 00:00 uit.

Ster advertentie
Ster advertentie