FunX

"Robin van Persie is los in Engeland"

  1. Newschevron right
  2. "Robin van Persie is los in Engeland"
Hans Groenendijk noemt Feyenoord deze week de grote winnaar in de Eredivisie. Ook kijkt de sportjournalist terug naar de finale van de Afrika Cup en smult hij van de vorm waarin Robin van Persie momenteel verkeert.

Robin van Persie

Robin van Persie scoorde ook dit weekend bij zijn nieuwe club Manchester United en Hans zegt dat de Rotterdammer nu echt los is: "Hij zat jaren bij Arsenal en won daar niks. Nu hij bij Manchester is maakt hij ontzettend veel indruk." Van Persie vertelde onlangs dat hij vier kilo is aangekomen sinds de transfer, maar dat is volgens Hans pure spiermassa dat in zijn voordeel is geweest: "Dat betaalt zich uit in het veld." Zou Robin daarom topscorer zijn van Engeland?

Winnaar Feyenoord

Feyenoord is inmiddels al 22 wedstrijden ongeslagen in De Kuip, maar daarnaast zijn ze ook de grote winnaar van dit weekend. In Nederland strijden er momenteel zes ploegen voor de bovenste plaats in de competitie, maar Feyenoord was de enige die won. Bij Hans schieten woorden tekort: "Het is gewoon superspannend. Je moet het echt volgen!"

Afrika Cup

Nigeria won zondagavond voor de derde keer de Afrika Cup! Ze wonnen van Burkina Faso met 1-0, maar volgens Hans hadden een vrij makkelijke wedstrijd. Hij beschrijft het grote feest wat daarna ontstond en kijkt ook vooruit op een ander feest: De voorzitter van de Bond voor Prostituees heeft de spelers namelijk een week lang gratis seks aangeboden!


{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F78761536"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie