FunX

Dopebwoy en Bizzey zijn gekrompen en zitten tussen strippers in video van 'Salaris'

  1. Newschevron right
  2. Dopebwoy en Bizzey zijn gekrompen en zitten tussen strippers in video van 'Salaris'

Vrijdag is muziekdag, wat betekent dat er massaal muziek wordt gedropt. Voor Dopebwoy geldt hetzelfde, want hij heeft vandaag een nieuwe single uitgebracht met Bizzey, genaamd Salaris. De rapper was vanochtend te gast in Start om over de track te praten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

billen

Je kan het waarschijnlijk al raden, maar Salaris gaat over flink wat geld spenden. De video zit - zoals we al gewend zijn van de hedendaagse rapscene - vol met billen. Bizzey en Dopey zijn gekrompen en zitten tussen billen shakende strippers en enorme stacks. Daar geven zij dus hun salaris aan uit.

salaris

"Niet sparen, blow je salaris", zegt Dopebwoy op de track. De rapper vertelde aan Fernando dat hij bij veel verschillende bedrijven heeft gewerkt en hij zijn geld altijd uitgaf aan de raarste dingen. Maar deze keer doet hij geen rare dingen met zijn geld. Samen met Bizzey is Dopebwoy namelijk een actie begonnen om iemands salaris te verdubbelen!

"Ik weet dat er mensen zijn die het hard nodig hebben. Ik wilde gewoon een keertje iets terug doen voor m'n hele toffe fans."

Ster advertentie
Ster advertentie