FunX

Soufiane Eddyani: ''Ik kreeg een bepaald label opgeplakt, maar wil overal muziek over maken''

foto: YouTube: Soufiane Eddyani
  1. Newschevron right
  2. Soufiane Eddyani: ''Ik kreeg een bepaald label opgeplakt, maar wil overal muziek over maken''

Soufiane Eddyani werd bekend door zijn emotionele en gevoelige tracks, waardoor hij al snel een label op zich geplakt kreeg. ''Ik ben gewoon iemand die muziek maakt, dus het kan ook een keer over een dame gaan.'' De Belgische rapper kwam langs bij Morad & Shay om te vertellen over zijn nieuwe muziek en het deel van Soufiane dat we voorheen nog niet echt te zien kregen.

Mamacita

Soufiane Eddyani heeft net zijn nieuwe clip Mamacita uitgebracht, maar vond het toch wel spannend om het aan zijn moeder te laten horen.

''De clip was er al twee maanden, maar ik durfde het nog niet aan haar te laten zien. Ik heb het haar gisteren pas laten zien, één dag voor de release. Ik dacht dat ze teleurgesteld ging zijn, maar ze begreep het. Ze dacht met me mee en stond er ook achter.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drugs, dranks en vrouwen

Soufiane Eddyani brak op zijn zeventiende al door. Op zo'n leeftijd ben je erg beïnvloedbaar en liggen de verleidingen op de loer. Hij wist dit te weerstaan door zijn beste vrienden dichtbij zich te houden.

''Als je op je zeventiende bekend wordt, ben je nog aan het groeien. Je moet nog van alles leren. Het was wel een harde tijd. Toen ik mijn eerste hit scoorde, wilde ineens iedereen mijn vriend zijn en ik kreeg ineens aandacht van vrouwen. Er zijn drugs, drank en vrouwen. Dat kan allemaal verkeerd aflopen. Dan moet je de juiste mensen om je heen hebben.''

Mula B

Mamacita is net uit, maar binnenkort kunnen we ook weer een track verwachten met Mula B: Mi Amigo. Als Morad en Shay hem vragen met wie hij nog wil samenwerken, moet hij even heel hard nadenken. Maar dan heeft hij toch maar één antwoord: ''Maître Gims''. Dat zou nog eens een combi zijn!

Ster advertentie
Ster advertentie