FunX

Zijn de FMA-genomineerden op de hoogte van hun concurrenten?

foto: FunX Gemist
  1. Newschevron right
  2. Zijn de FMA-genomineerden op de hoogte van hun concurrenten?

Dinsdag 8 mei gaat het eindelijk gebeuren: de FunX Music Awards worden uitgereikt! Een paar van de beste artiesten uit de Nederlandse urbanscene worden geprijsd om hun prestaties in het afgelopen jaar, maar dat betekent dus ook dat ze eventjes elkaars concurrenten zijn. In aanloop naar de FMA's speelden een paar van deze artiesten Beat The Competition, waarin ze pittige vragen beantwoordden over hun tegenstanders.

dyna

Dyna is genomineerd voor de award van Best DJ, dus je kan het al raden, hij moest vragen beantwoorden over zijn collega's Hardwell, Freddy Moreira, Martin Garrix en DJ DYLVN. Weet hij hoe Hardwell aan zijn naam is gekomen? En wat deed DYLVN voordat hij dj werd?

dj dylvn

Speaking of DJ DYLVN, ook hij moest vragen beantwoorden over zijn genomineerde collega's. Herkent hij één van Dyna's bekendste tracks? Wat is de volledige naam van Martin Garrix? En welke van zijn eigen vlogs is het meest bekeken?

ir-sais

Het bleef zeker niet alleen bij de dj's. Ook Ir-Sais - die genomineerd is voor Best Singer - waagde zich aan Beat The Competition. Hij moest vragen beantwoorden over de andere artiesten die genomineerd zijn voor dezelfde award. Met welke rapper heeft Maan geen track? Hoe heten de leden van SFB? En kan hij Jonna's verse op Jairzinho's Laat Niet Los meezingen?

pinas

Pinas is genomineerd voor Best FunX Talent. Hoewel hij vindt dat alle genomineerden tenminste 20% van deze award verdienen, moest hij het spelletje toch meespelen. De rapper beantwoordde vragen over Giefa Sparkle, Sam J'Taime, Van Snelle en FRNKIE. Van welke Nederlandse artiest heeft Sam J'Taime een track geremixt? Hoeveel boys zitten er in Van Snelle? En kan hij Ik Kan Je Niet Laten van Jonna Fraser meezingen?

sam j'taime

Pinas was niet de enige uit zijn categorie die Beat The Competition moest spelen. Ook Sam J'Taime beantwoordde lekker pittige vragen over zijn concurrenten. De rapper had wel één probleem: hij was totaal niet op de hoogte van de andere FunX Talents...

giefa sparkle

Naast Sam en Pinas is ook de getalenteerde Giefa Sparkle genomineerd voor een Best FunX Talent-award. De zangeres beantwoordde als enige vrouw vragen over haar tegenstanders FRNKIE, Van Snelle, Sam J'Taime en Pinas.

Ster advertentie
Ster advertentie