FunX

Appelsap foto's en video's op je beeldscherm!

  1. Newschevron right
  2. Appelsap foto's en video's op je beeldscherm!

FunX geeft je nog een heerlijk slokje Appelsap, want hier vind je de leukste foto's en video's van het Appelsap Fresh Music Festival in het Amsterdamse Flevopark! De zon was aanwezig, jij was van de partij en natuurlijk kon je genieten van een te gekke line-up met o.a. Mobb Deep, Rich Homie Quan, New Wave, Skepta, FS Green, Cho, Adje, Rotjoch United en Sángo.


Jong, oud, dik, dun, alles was aanwezig in het Flevopark. Ook deze superschattige dansende kleine mooiboy had het naar zijn zin #flyguy (vanaf 00.41 min).

Appelsap 2015 was aan! Check hier een korte (mobiele) sfeerimpressie!

Posted by FunX on zondag 9 augustus 2015

Mobb Deep on stage = publiek gaat los!Owja, Karrueche Tran, de ex-vriendin van Chris Brown, had er ook zin in.


Spot jezelf op de...FOTO! Klik, klik, klik.Artiesten in de FunX studio

Wist je dat FS Green en MC Fit met toffe clubtracks bezig zijn? Dat verklapte de dj tijdens zijn bezoekje aan de mobiele FunX studio.
Keizer hoefde geen optreden te geven, maar kwam gewoon lekker chillen. Hij heeft in ieder geval mad lobi voor zijn fans. Mwuaaah!

De FunX studio stond vlak naast het hoofdpodium. Dat betekent dat de New Wave guys natuurlijk ook even langskwamen. Maar eerst even een stevig showtje weggeven in Amsterdam-Oost. Bokoesam: "Ik kom uit Amsterdam-Oost en ik hou van deze buurt!"

Snapchat

As we speak kan je LatinVillage volgen via Snapchat (funxfm). Gisteren kon je al meegenieten met Appelsap. Check hier het snapverslag van de hele dag!

Posted by FunX on zondag 9 augustus 2015Genoten van alle foto's en video's? Mooi zo. Appelsap was 'so fresh it hurts'! Tot volgend jaar lieve mensjes!

Ster advertentie
Ster advertentie