FunX

Melvin Manhoef start World Fighting League

  1. Newschevron right
  2. Melvin Manhoef start World Fighting League
De World Fighting League van Melvin Manhoef vindt zondag 12 april voor het eerst plaats in Hoofddorp. De beroemde kickbokser wil met de WFL een platform creëren voor grote talenten zoals de dames Samantha van Doorn en Ilona Wijmans die hij meenam naar de FunX studio.



Kampioenen

De vrouwen doen het volgens Melvin Manhoef hartstikke goed in de kickbokswereld, maar een beetje hulp kunnen ze volgens hem wel gebruiken: "In de Verenigde Staten kunnen ze van het geld leven, maar in Nederland hebben ze geen podium. Daarom heb ik vier vrouwelijke kampioenen gekozen voor de World Fighting League."



Nieuwe Badr Hari

De line-up van mannelijke kickboksers is volgens Melvin Manhoef erg indrukwekkend. Hij tipt ons zijn neefje Cedric Manhoef, maar ook Ibrahim Elbouni. Elbouni wordt door Manhoef zelfs de nieuwe Badr Hari genoemd.

Einde carrière?

Wie Melvin Manhoef nog wil zien vechten, moet nog eventjes wachten. Hij overweegt om op 18 oktober de ring in te stappen. Melvin weet nog niet tegen wie, maar het wordt waarschijnlijk één van zijn laatste wedstrijden. De kickbokser overweegt namelijk om langzaam een einde aan zijn succesvolle carrière te breien.

Ster advertentie
Ster advertentie