FunX

'De één is altijd verliefder dan de ander'

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. 'De één is altijd verliefder dan de ander'

Je moet de hele dag aan je nieuwe lover denken en voelt honderden vlinders rondvliegen in je buik. Maar is dit gevoel net zo heftig bij je vriendje of vriendin? Aan de hand hiervan werd gisteren de volgende stelling besproken in CritiX: 'In elke relatie is de één altijd verliefder dan de ander'.

Je kon je mening droppen op Facebook maar je kon ook hier op de site aangeven of je het eens of oneens was. Het resultaat van de poll was overduidelijk; maar liefst 80 procent van de bezoekers was het eens met de stelling.

FunX-presentator Maarten sprak gisteravond met relatietherapeute Marike de Valk over dit onderwerp. Volgens haar is het wel zo dat één persoon meestal verliefder is dan de ander, maar dit kan later in de relatie nog veranderen en dan zijn de rollen omgedraaid. "Het kan wisselen, het hangt natuurlijk erg af van allerlei omstandigheden," vertelde Marike. Beluister het complete gesprek hieronder.

Aangezien Gio vaak over de liefde zingt, besloot Maarten om hem ook even naar zijn mening te vragen. Zo twijfelt de zanger wie verliefder was in het begin van zijn huidige relatie. "Nu weet ik niet of ik nou verliefder was of dat ze dat zo heeft gespeeld," vertelde Gio tijdens de uitzending.

Ster advertentie
Ster advertentie