FunX

Killerclown bezorgde haar onlangs een hersenschudding en meer

foto: NOS Stories
  1. Newschevron right
  2. Killerclown bezorgde haar onlangs een hersenschudding en meer

Geheugenverlies, een gebroken jukbeen, een hersenschudding, veel gezichtswonden en een rood oog. Het is een hele pijnlijke opsomming en overkwam Cheyenne. Ze werd onlangs achternagezeten door een killerclown en raakte daardoor gewond. NOS Stories ging onder andere bij haar langs en onderzochten de geschiedenis van de horrorclown. Morad & Shay belden met Nisrine van NOS Stories.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

waargebeurd

Nisrine vertelde dat de killerclown gebaseerd is op een waargebeurd verhaal van Pogo The Clown. Deze man vermaakte kinderen op feestjes en in ziekenhuizen, maar in de werkelijkheid was hij helemaal niet zo grappig. "In de jaren 70 vermoordde hij 33 jongens en hij begroef die onder zijn huis." De film IT is een afgeleide van de gruweldaden van deze seriemoordenaar. Dat zorgde ervoor dat heel veel mensen in onder andere Amerika, Australiƫ en Engeland de straat op gingen als killerclown. "Het is vanuit daar overgewaaid naar hier."

Hoewel er op Instagram ruim 200 killerclown-accounts te vinden zijn, zijn er sinds 2016 maar 25 meldingen geweest over deze verschrikkelijke clowns.

Ster advertentie
Ster advertentie