FunX

Trobi over het winnen van Best Producer award: "Vind het iedere keer weer spannend"

foto: Moise Donkers / FunX
  1. Newschevron right
  2. Trobi over het winnen van Best Producer award: "Vind het iedere keer weer spannend"

Trobi heeft de FunX Music Award voor Best Producer in de wacht gesleept. In gesprek met Serginio en Youssef vertelt hij wat de award voor hem betekent en wat mensen de komende periode van hem mogen verwachten.

Spannend

Ondanks dat het in totaal al de vierde FunX Music Award is die Trobi wint, kan hij nog niet aan het gevoel wennen. "Het is toch iedere keer weer spannend." Volgens de producer is zijn geheim in de studio dat hij zelf als een grote fan in de studio zit als hij muziek maakt. "Op die manier produceer ik de beste muziek: als ik zelf als een fan ernaar luister."

Internationale samenwerkingen

Trobi vertelt dat er grote internationale samenwerkingen aan zitten te komen. "Binnenkort breng ik een single met Morad uit. Daarnaast is er ook nog een andere grote Spaanse artiest met wie ik heb samengewerkt. Er komen gekke dingen aan."

Steun

Iemand die Trobi achter de schermen veel steunt, is zijn manager Nicky. "Ik werk al jarenlang samen met hem en we zijn letterlijk van niks opgekomen. Nu staan we hier en dat is supermooi om te zien, we hebben hier hard voor gewerkt", aldus Nicky. Trobi wil ook graag zijn fans bedanken voor hun support. "Bedankt voor het stemmen en hopelijk zie ik jullie snel bij een van mijn shows."

Ster advertentie
Ster advertentie