FunX

Josylvio: "Mijn cameraman kwam terecht in een Egyptische gevangenis"

  1. Newschevron right
  2. Josylvio: "Mijn cameraman kwam terecht in een Egyptische gevangenis"

Het is puur toeval dat zijn debuutalbum Ma3seb is geproduceerd door beatmaker Esko. Afgelopen zaterdag stond Josylvio op Appelsap en dat na een druk jaar waarin hij naam heeft gemaakt als Gooische straatrapper. Ook de eerste videoclips komen eraan, maar dat heeft nogal wat voeten in de aarde gehad, vertelde hij vanmorgen in Start.

Egyptische gevangenis

Josylvio kwam na jaren weer door een foutje in contact met producer Esko. "Ik wilde een chimeid bellen, shout out naar Esma, maar ik belde per ongeluk Esko."

Intussen zijn de twee niet alleen met nieuwe muziek bezig, maar ook de eerste video's van het nieuwe album komen eraan. Één ervan is opgenomen in Egypte, het geboorteland van zijn vader, waar het wat misliep.

"Mijn cameraman is op het vliegveld aangehouden voor spionage, omdat hij een drone bij zich had. Ze zeiden dat hij minimaal een jaar tot anderhalf in voorarrest zou blijven, maar uiteindelijk kregen wij hem na zes uur eruit."

Ma3seb

Opvallende tracks op het album zijn di met oldskool vibes. "Eigenlijk was ik dit helemaal vergeten door die new skool waar we mee bezig waren. Maar ik zei tegen Esko dat ik een paar van deze op mijn album MOEST hebben." Op deze manier wil Josylvio zijn diversiteit laten zien. "Ik wil dat mensen weten dat ik niet alleen kom om rijmpjes te maken, ik kom ook om bars te laten horen."

Skerre tijden

Éen van de favoriete tracks van het album is voor Josylvio 'Skerre tijden'. "Eigenlijk omdat ik mijzelf een jaar geleden nooit zulke muziek zag maken."

Ter ere van Ma3seb, geeft Josylvio t-shirts weg met de naam van het album erop. Kans maken? Check dan de video hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie