FunX

Je beste vriend dwingt je te kiezen tussen hem en je vriendin: wat nu?

  1. Newschevron right
  2. Je beste vriend dwingt je te kiezen tussen hem en je vriendin: wat nu?

Stel je het eens voor. Je hebt een beste vriend waarmee je al superlang cool bent. Nu heb jij al een paar maanden een vriendin, maar jouw beste vriend behandelt haar in principe als vuil. Nu laat hij jou een keuze maken tussen hen. Wat doe je dan? Vincent zit met dit dilemma en stuurde Fernando een wanhopig berichtje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

negeren

De vriend van Vincent mag zijn vriendin totaal niet. Volgens hem doet zijn vriend altijd heel raar tegen haar en negeert hij haar zelfs: "Als hij wel wat tegen haar te zeggen heeft, maakt hij haar belachelijk of maakt hij sarcastische opmerkingen. En nu heeft hij mij laatst verteld dat ik een keuze moet maken tussen haar en onze vriendschap." Lastige situatie dus.

je hart volgen

Luisteraar Ajay heeft dezelfde situatie meegemaakt. Zijn toenmalige beste vriendin dwong hem te kiezen tussen haar en zijn vriendin: "Je bent geen beste vriend als je zo'n keuze oplegt en ineens raar gaat doen." Volgens hem moet Vincent gewoon zijn hart volgen. Richard is het met hem eens. Hij vindt dat Vincents beste vriend niet echt zijn vriend is.

Richard: "Een echte mattie steunt jouw altijd en uiteindelijk bepaal je zelf wat je gaat doen. Dus hij moet zeker voor zijn eigen hart kiezen."

overspel

Luisteraar Diego denkt er heel anders over. Hij denkt dat Vincents beste vriend en vriendin iets met elkaar hebben gedaan. "Zij zijn misschien bang en durven allebei de waarheid niet te vertellen. Als ik Vincent was, zou ik eerst onderzoeken waarom die vriend zo raar doet. Er is altijd een reden achter een reden, achter een reden."

Ster advertentie
Ster advertentie