FunX

De Bachelor: "Na veel twijfel Marina gekozen"

  1. Newschevron right
  2. De Bachelor: "Na veel twijfel Marina gekozen"
Bachelor Rutger Vlaming heeft in de finale van De Bachelor gekozen voor Marina. Gisteravond was de ontknoping te zien en vanochtend sprak Fernando hierover met hem. Hij was al eerder te gast in Start en heeft toen gezegd dat hij een relatie zou willen beginnen met Lauren Verster.

Drie leuke nachten

Rutger was veel aan het twijfelen bij het maken van zijn keuze, omdat hij zijn aandacht moest verdelen over meerdere vrouwen. "De spontaniteit en de ongedwongenheid van Marina gaven de doorslag in mijn keuze. Zij is ook degene die zich het meest heeft laten meeslepen in het geheel." Voor de finale heeft hij drie nachten doorgebracht met de drie finalisten. Er waaiden verschillende geruchten op over wat er op deze nachten zou zijn gebeurd tussen de bachelor en de vrijgezelle dames. "Het waren drie leuke nachten", zei Vlaming lachend.

Stiekem samen

De opnames van het programma zijn al een tijdje afgelopen. Daarom mocht Rutger niks zeggen en zich niet in het openbaar vertonen met zijn nieuwe geliefde. "In deze periode moesten wij alles een beetje stiekem doen en nu kunnen wij eindelijk ongedwongen onze gang gaan", zei de bachelor opgelucht.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F70819808"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie