FunX

Angelique de Vries (directeur SAP) gelooft niet in uitstippelen carrière

  1. Newschevron right
  2. Angelique de Vries (directeur SAP) gelooft niet in uitstippelen carrière
Het had niet veel gescheeld of Angelique de Vries was fysiotherapeut geweest. Maar nadat ze in 5 havo zakte en nog een keer moest nadenken over een vervolgopleiding, werd het de hts (hogere technische school). 15 Jaar geleden begon ze als logistiek consultant bij softwareleverancier SAP, waar ze nu Algemeen Directeur is. Op zondag 14 november was ze te gast in Hi5.

Chemie
Omdat Angelique na de hts nog niet wilde werken, plakte ze een jaar Nijenrode aan haar studie vast waarin ze commerciële techniek studeerde. In 1991 ging ze bij chemiebedrijf Dow Chemical aan de slag als logistiek planner. Haar werkgever daarna was SAP, waar ze meerdere salesfuncties heeft bekleed en uiteindelijk gevraagd werd om Algemeen Directeur te worden. Iets dat ze best spannend vond, maar ook leuk om te doen.

Afstudeerstage
Waarom Angelique leidinggeven niet per se ziet als 'the next step' in een carrière, hoe ze een gezin combineert met leidinggeven aan 450 mensen en wat voor soort baas ze is, vertelde ze op zondag 14 november in Hi5 tussen 17 en 19 uur. Hieronder hoor je de hele show terug.

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_201011141700.wma{/wmaremote}

Ster advertentie
Ster advertentie