FunX

Fajah Lourens traint Fernando: Killer Body Motivation!

  1. Newschevron right
  2. Fajah Lourens traint Fernando: Killer Body Motivation!

Fajah Lourens is de gezonde weg ingeslagen en trekt die lijn verder op haar website MyKillerBodyMotivation. "Ik krijg ontzettend veel vragen over wat ik eet, hoe ik train en wat mijn eetschema's zijn op Instagram. Op een gegeven moment waren het er zoveel dat ik dat niet meer kon beantwoorden. Daarom ben ik van Instagram overgestapt op een website waar je dat allemaal op kunt vinden. Wat moet je eten, hoeveel calorieën en hoe je dat verdeeld," vertelde ze vanochtend in Start.

Fernando droomt van een six- en eightpack en daarom vroeg hij Fajah vanochtend om tips. Hij eindigde uiteindelijk zwetend in zijn hempie!

Fajah Lourens traint Fernando: Killer Body Motivation!

Fernando zwetend in zijn hempie! Allemaal omdat hij droomt van een six- of eightpack en Fajah Lourens om advies vroeg. http://www.funx.nl/news/funx/24400-fajah-lourens-traint-fernando-killer-body-motivation

Posted by FunX on donderdag 11 juni 2015

Afvallen? Sixpack?

Op MyKillerBodyMotivation.com biedt Fajah heel veel soorten workouts aan. Van workouts voor in de sportschool tot thuis en zelfs op vakantie! Specials noemt ze die. "Maar als je echt resultaat wilt, dan moet je de filmpjes volgen," zegt Fajah. Wil je afvallen, luister dan vooral naar de tips die ze vanochtend aan Fernando en Hans gaf.

Trouwen met Johnny 500

Uit de pittige vragen van luisteraars trok Fajah Lourens de vraag met wie ze zou willen trouwen. Daar was ze heel stellig in: "Ik zou graag met Johnny 500 (haar vriend Gijs Scheeringa) willen trouwen. Hij is de liefde van mijn leven, 100%. Hij houdt zoveel rekening met mij, is erg lief en leuk. Ik word leuker van hem. Redelijker."

Geen kids meer!

Nog een kind? Nee dat hoeft Fajah Lourens niet meer. "Ik hoef geen kinderen meer. Ik heb al twee kinderen van twee mannen en daarom bleef ik extra lang in die relatie. Mijn huidige vriend is elf jaar jonger, maar mijn angstbeeld blijft dat hij voor een ander leuk grietje gaat. Dan zit ik straks met een derde kind van een derde man. Aan de andere kant is hij niet zo en zal hij dat niet doen, denk ik."

Ster advertentie
Ster advertentie