FunX

“Ik treed voor geen triljoen op tijdens de ramadan"

  1. Newschevron right
  2. “Ik treed voor geen triljoen op tijdens de ramadan"
Morgen start voor veel moslims een bijzondere maand: de ramadan. Tijdens deze spirituele maand is het tijd voor bezinning en reflectie. Om extra stil te staan bij de vastenmaand, waren de zanger Imran Khan, rapper Appa en de bekeerde Nederlandse Eva Maas te gast bij FunX Start.

Eva, op Facebook ook bekend als ‘dat bekeerde meisje’, heeft een losbandig bestaan achter zich gelaten. De kersverse moslima, die zichzelf nu bedekt en niet meer drinkt, rookt en uitgaat, stuitte per toeval op de Islam. “Ik zocht geen geloof, maar het overkwam me gewoon. Ik kende zelf helemaal geen moslims, dus het is allemaal vanuit internet gegaan.”



De van oorsprong Pakistaanse Imran Khan stopt tijdens de vastenmaand met zingen. “Je kan niet vasten en zingen. Ik zou voor geen triljoen optreden tijdens de ramadan.” Voor een groot geldbedrag gaf rapper Appa wel toe dat het voor hem een lastige keuze zou zijn.



Appa heeft als puber weleens wat eten naar binnengesmokkeld tijdens de ramadan. Pas rond zijn 20ste kwam het besef waar het tijdens deze speciale maand echt om draait.



Ster advertentie
Ster advertentie