FunX

Berget Lewis vroeger gepest op school

  1. Newschevron right
  2. Berget Lewis vroeger gepest op school
Berget Lewis had vanmorgen een openhartig gesprek met Fernando in Start. Zo vertelde de zangeres dat ze vroeger op school in Amsterdam werd gepest omdat ze een stuudje was. "Ik deed het gewoon hartstikke goed in de klas dus dan kreeg je kids die jaloers werden," vertelde Berget. Ze voelde zich sowieso al een buitenbeentje omdat ze zich zoveel bezighield met muziek.

Berget was niet alleen tijdens het interview openhartig. De zangeres heeft op haar aankomende cd 'Berget Lewis' hele persoonlijke nummers staan waarbij haar privéleven ter sprake komt. "Ik heb deze cd opgenomen met idee dat dit eindelijk is wie ik ben en wie ik altijd had willen zijn," aldus Lewis. Zo lanceerde ze vorige week de videoclip van het nummer Aviator. Daarop heeft ze het over de moeilijke momenten in haar leven die ze uiteindelijk heeft overwonnen.

Berget Lewis krijgt heel vaak de vraag wanneer ze nou eens aan kinderen begint. Zo is Edsilia Rombley een van de personen die haar pusht: "Edsilia zeikt altijd aan mijn hoofd. Ze zegt: ga het nou doen en schiet nou eens op, die is echt zo erg. Maar ja, ze heeft wel een beetje gelijk." De 40-jarige zangeres maakt zich ondanks haar leeftijd niet echt druk. Ze is namelijk bij de dokter langs geweest voor een check-up en volgens haar arts is zeker nog in staat om kinderen te krijgen.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F112566427"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie