FunX

"Op een schaal van één tot tien: hoeveel honger heb je? Twaalf!"

  1. Newschevron right
  2. "Op een schaal van één tot tien: hoeveel honger heb je? Twaalf!"

Gisteren deed Jaimy voor het eerst een hele dag mee aan de Ramadan. Een hele dag niet eten, drinken, roken, seksen, of schelden. Een challenge dus. Gelukkig hoefde Jaimy het niet alleen te doen want drie FunX-luisteraars gingen samen met hem de uitdaging aan. Amber en haar vriend Fabian, Angel en Lana en haar vriendin Batseba hielden hem gisteren de hele dag op de hoogte over hoe het ging en ’s avonds kwamen ze naar de studio voor een speciale iftar met... heel veel eten.

Struggles

Amber had haar kettingrokende vriend zover gekregen om ook mee te vasten. Fabian rookt normaal gesproken vijftien sigaretten per dag maar gisteren hield hij het vol om geen enkele sigaret op te steken. Jaimy vond het iets moeilijker om zich aan alle regels van de Ramadan te houden. Eentje had hij, tot zijn grote schrik, verbroken. Luister hier wat er gebeurde:

En dan.. eten!

Om vijf over tien was het zover: de pizza's, meloenen en Marokkaanse gerechten mochten eindelijk opgegeten worden. Hoe dat er aan toe ging? Dat hoor je hier:

Ramadan op snapchat

Ook kon je Jaimy de hele dag volgen via Snapchat (FunXfm) vanaf het moment dat hij zijn laatste frietje in zijn mond stopte tot het moment dat hij in de studio eindelijk weer mocht eten. Check het filmpje hieronder:

Ster advertentie
Ster advertentie