FunX

Défano Holwijn vertelt over de duurste outfit die hij ooit kocht

  1. Newschevron right
  2. Défano Holwijn vertelt over de duurste outfit die hij ooit kocht

Elke maandagochtend schuiven de mannen van HASHTAGDIEBOYS aan in Start om het meest opvallende nieuws van het weekend met je door te nemen. Dit keer schoven Défano en Richie aan om hun "heilige uitleggings" te geven over de gekte die afgelopen weekend plaatsvond rondom Black Friday. Hebben de mannen zelf nog iets gekocht en hoeveel kostte de duurste outfit die ze ooit kochten?

duurste outfit

Richie weet echt niet meer aan welke outfit hij het meeste uitgaf. Défano vertelt wel hoeveel hij soms aan een outfit uitgeeft:

"Ik koop wel eens een shirt van €700, een broek van €1000 en schoenen van €1000. Maar dat moet je wel in perspectief brengen, het is niet iets dat ik wekelijks of maandelijks doe."

kapot gedragen

Fernando heeft nog wel een vraag voor Défano, want als je zo'n dure broek hebt, draag je die dan juist heel vaak, alleen op speciale momenten of durf je hem nooit aan te doen?

"Er zijn van die mensen die iets duurs kopen en het dan helemaal kapot dragen. Zo van: jij gaat mij zien in deze broek, want ik heb er veel voor betaald! Maar zo ben ik niet."

Daarnaast heeft Richie ook nog een belangrijk punt, want in het social media-tijdperk moet je sowieso opletten wat je aandoet. Je wil natuurlijk niet constant met dezelfde outfit op de foto staan.

Ster advertentie
Ster advertentie