FunX

I Am Aisha wil liedje met Anouk maken

  1. Newschevron right
  2. I Am Aisha wil liedje met Anouk maken
I Am Aisha lanceerde vorige maand de clip van haar zomerse single 'Hey Boy'. De zangeres schoof vanmorgen aan in Start om meer te vertellen over projecten waar ze zich nu mee bezighoudt.

I Am Aisha gaf tijdens de show aan dat ze op dit moment aan nummers voor haar album werkt. "Ik ben er al mee bezig, ik weet niet of mijn label het weet", vertelde ze lachend. "Ik ben zoveel mogelijk aan het maken om dan een leuke selectie daaruit te maken."

Ze zei ook dat ze ontzettend graag een keer een nummer met Anouk zou willen opnemen. "Anouk is de shit. Ik hou gewoon van alles van haar, hoe ze is als artiest maar ook hoe ze overkomt als persoon," voegde ze er nog aan toe.

Kledinglijn
Binnenkort lanceert I Am Aisha ook haar eigen kledinglijn die ze samen met haar vriend heeft opgezet. Je kan een shirt, pet, oorbellen, een armband en ketting verwachten. Dit wordt nog bekend maken via haar eigen site.

Live
I Am Aisha heeft haar nieuwe single ook live voorgedragen in de uitzending. Dit hoor je vanaf 27:53
minuten.

{source}
<iframe width="100%" height="500" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/135453810%3Fsecret_token%3Ds-Jxn9R&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;visual=true"></iframe>
{/source}

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie