FunX

Jhorrmountain: ''Mijn nieuwe tracks zijn nog smeriger en vrouwonvriendelijker dan Coño''

  1. Newschevron right
  2. Jhorrmountain: ''Mijn nieuwe tracks zijn nog smeriger en vrouwonvriendelijker dan Coño''

Jhorrmountain heeft met Coño een megahit te pakken. Hij kwam langs bij Weekend Wax om te praten over het succes van zijn laatste track, maar natuurlijk ook om wat nieuwe muziek te laten horen. Later schoof ook Joyba aan in de studio.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Streams tellen

Hoewel het lekker gaat met views en streams van Jhorrmountain, houdt hij zichzelf niet zo bezig met de cijfers. ''Er zijn mensen die het voor mij bijhouden. Als ik het zelf moet doen, dan ga ik ook van die reacties lezen. ''

Vrouwonvriendelijker dan Coño

Jhorrmountain heeft nog flink wat nummers klaarliggen, maar schuift deze even opzij om een andere sound te laten horen met nieuwe tracks. Het zal wel anders zijn dan Coño, maar vies wordt het zeker!

''Het is een track voor de clubs, maar het is wel een beetje smeriger en vrouwonvriendelijker dan voorheen.''

Date

Ondanks zijn vrouwonvriendelijke tracks, heeft Jhorrmountain nog nooit kritiek gehad over de tekst. En dat hij ook heel lief kan zijn voor de vrouwtjes, bewijst hij als hij een date weggeeft.

Black Panther-quiz

Even later schuift ook Joyba aan in de studio. De afgelopen periode staat volledig in het teken Black Panther, dus Riza en Q-Bah droegen hun Weekend Wax-quiz op aan de succesvolle film.

Ster advertentie
Ster advertentie