FunX

Feis releast langverwacht album eind 2014

  1. Newschevron right
  2. Feis releast langverwacht album eind 2014
De nieuwe 'Gebouwd Voor Dit' EP van Feis liet heel lang op zich wachten, maar zijn fans hebben de komende periode genoeg muziek om naar te luisteren, maar ook om te zien. De eerste videoclip van de single Wolverine ging namelijk eerder deze week in première. De Rotterdammer verklapte ook dat het album dit jaar nog uitkomt.



Album

Feis heeft de afgelopen periode niet stilgezeten. Hij heeft veel muziek gemaakt, maar hij vond het niet nodig om het uit te brengen: "Het was niet het juiste moment, want ik wilde vooral mijn album afmaken," vertelde hij in Start bij Rutger. Feis verklapte ook dat het langverwachte album 'Hard van buiten, gebroken van binnen' er eind dit jaar aankomt.



Persoonlijk bedanken

De nieuwe EP van Feis kan je niet downloaden, maar hij gaat de plaat op straat verkopen. "Ik wil mijn EP zelf aan de man brengen" vertelde hij vanochtend bij FunX. "Ik wil mensen die mij supporten op die manier persoonlijk bedanken. Ik wil met mijn fans chillen." Feis zegt hij zelfs op je werk langskomt om je zijn album te verkopen. Feis verklapte vanochtend ook waar en wanneer hij zijn EP gaat verkopen:

Ster advertentie
Ster advertentie