FunX

Vrouwen versieren Churandy op Twitter

  1. Newschevron right
  2. Vrouwen versieren Churandy op Twitter
Heel Nederland is bekend met de goedlachse sprinter Churandy Martina. Tijdens de Olympische Spelen van het afgelopen jaar wist hij de finale te bereiken op de 200 meter. Hierdoor kwam hij in Nederland nog meer in de spotlight te staan dan voorheen. Onlangs verscheen ook nog een boek over het leven van de Curaçaoënaar.

Zijn bekendheid zorgt bovendien voor een groot aantal vrouwelijke fans die hem via Twitter de gekste dingen vragen. "Veel meisjes vragen om te gaan eten, ze willen trouwen met mij, allemaal gekke dingen," aldus Martina in Start. Hierop stelde Fernando de toepasselijke vraag of de hardloper een relatie heeft of single is. Churandy antwoordde dat hij momenteel 'vrijgezellig' is.

Hobby's
Slapen is één van de grootste hobby's van Churandy. Hij slaapt naar eigen zeggen heel veel. Zo ligt hij wel vaker een halve dag in bed. Op zaterdag 8 juni moet hij wel op tijd zijn nest uit. Dan moet de Curaçaoënaar de 200 meter lopen in Hengelo.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F95511577"></iframe>
{/source}

Imitatie
Jandino Asporaat imiteerde Churandy wekelijks in de Dino Show. Afgelopen maand had hij de hardloper voor het eerst te gast. Martina heeft er geen moeite mee dat Asporaat hem wel eens nadoet: "Ik heb 'm ook gezegd; ik ben alleen een paar maanden in Nederland in de vakantie en daarna ben ik weer weg, mijn seizoen is over. Maar jij houdt me hier in Nederland voor al die mensen man." Check de hele show hieronder terug.

Ster advertentie
Ster advertentie